Vyhledávání


Kontakt


Petr (lexorek) Sokol
ICQ: 416529097
Martin (qwurm) Šlechta
ICQ: 424938317

Náš tým

Nabíráme členy.

Kdo by...

Miss herní scény: REPORT

18.06.2009 01:43

 

Newspost image

Dne 12.6.09 proběhlo historicky první finále soutěže Miss Progaming, které by se dalo označit za ßeta ročník. Co si budeme namlouvat, u takto velké akce, kterou Miss byla se nahromadilo několik záležitostí, které decentně zkomplikovali celý finálový večer.

Hlavním organizátor Lubomír “GrapH” Jurka, si na svá bedra vzal obrovský kus práce a určitě si po včerejšku odnesl i mnoho zkušeností, které přispějí k tomu, aby byl další ročník této soutěže na vyšší úrovni.

Finálový večer Miss Progaming odstartoval v Lidovém Domě ve Kbelích ve 21:12 a večerem provázeli  moderátoři Pavel "Hawr1x" Kymla a Adam "Sharp" Reinberger. Z konečného počtu 12-ti finalistek se nakonec na pódiu a molu místní diskotéky představilo 10 krásek, které mimo této devizy a značné inteligence též neohroženě brázdé servery v rozličných hrách. Jedna z finalistek bohužel nedorazila vzhledem k osobním povinnostem, druhá se neomluvila a ke slovu se tak nakonec dostala i 13.finalistka, která byla pozvána jako náhradnice.

Po krátkém představení finalistek, které se promenádovali ve večerních šatech na místním molu jsme v krátkém medailonku proklepli jejich herní historii a aktivity v soukromém životě. Následovalo vystoupení příbramské taneční skupiny Crew 911, která v rytmu hip-hopu rulovala stage a své vystoupení zakončila stylovým FFA, při kterém zůstal na nohou pouze jeden z tanečníků a jeho gun.

Po této kulturní vložce následovalo představení velectěné poroty, která byla složena z organizátorů a zástupců sponzorů. Porotci vyzpovídali finalistky sérií záludných otázek a my se mohli přesunout k dalšímu bodu programu, kterým byla promenáda ve stylu Black & White. Nečekaně a mimo program jsme finalistky vyhecovali k odstartování párty, při které slečny v rytmu trance zapařili pro obecenstvo. Aby jsme neměli pocit, že jsme se o slčnách dozvěděli málo, rozdělili jsme finalistky na skupinu, která se aktivně věnuje hře Counter-Strike a "zbytek světa" ve kterém byli hráčky Call Of Duty 2,  DotA, Far Cry, Need for Speed a LineAge 2. První skupinu si na paškál vzal Sharp, který je známý zejména pro komentování této hry a druhou skupinu v několika otázkách vyzpovídala moje maličkost.

Po tomto bloku otázek na pódium vtrhla taneční skupina Dance Motion, která předvedla své stylové vystoupení ve zlatých maskách a černo žlutých oblecích.

Po druhé kulturní vložce následovalo vyhlášení Miss Sympatie. Dívka s číslem 10, Nikol Janečková si díky SMS hlasům odnesla 23" Monitor Acer od společnosti NetTech.

Po krátké přestávce, kterou vyplnilo nečekané představení ve stylu Michaela Jacksona jednoho ze štamgastů jsme mohli přistoupit k vyhlášení MISS PROGAMING 2009.
 



2.Vícemiss je sedmnáctiletá Erika Grunwaldová z Bratislavy (zprava)
1.Vícemiss se stala dvacetiletá Radka Skácelová z Hodonína (zleva)
MISS PROGAMING 2009 je osmnáctiletá Tereza Urbischová z Kravař (uprostřed)

Po vyhlášení vítězky, předání cen a chumlu fotografů, kteří se na vítězky vrhli jsme mohli přestoupit k afterparty, která se zvrhla v nejlepší akci všech dob a která končila kolem 4.hodiny ráno.

Nutno říct, že lokalita Lidového Domu nebyla zrovna nejšťastnější, nicméně večer, který se tento pátek odehrál byl výbornou akcí a každý z Vás, který si tuto akci nechal ujít přišel o mnoho, jelikož se vám jen málokdy přihodí, že si příjemně pokecáte s hráči napříč českou a slovenskou komunitou a výborně se pobavíte s lidmi, kteří dobře vědí co je ROFL, LOL a IMBA. Výbornou práci odvedli DJz, kteří hráli pecky největšího kalibru a přikalený gameři se tak po několika panákách a lahvinkách šampaňského ocitli u Disko Tyčí. Respekt Kazimu, který jasně vyjádřil svůj názor na prostory, kde se akce konala, když totálně pozvracel místní záchodky. Páááárty p<i>co!

autor: Pavel "Hawr1x" Kymla

A pár náhodných zajímavých fotek z tehdejšího večera:


Místo konání - Lidový Dům


Jedna z půvabných uchazeček o titul Miss ProGaming 09


Mařena na pokec s Hawr1xem


Speaker předává cenu


Dorazila i eSuba a tak se chlastalo, chlastalo a zkratka chlastalo...


www.seznam.cz